Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Download ~ Tyhjenevä pesä - täysi sydän " by Johanna Muuraiskangas & Tuula Vainikainen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Tyhjenevä pesä - täysi sydän


eBook details

  • Title: Tyhjenevä pesä - täysi sydän
  • Author : Johanna Muuraiskangas & Tuula Vainikainen
  • Release Date : January 01, 2011
  • Genre: Psychology,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 1013 KB

Description

Mitä tapahtuu, kun lapset jättävät kotipesän?

Lasten muuttaminen pois kotoa on yksi naisen elämän tärkeimmistä käännekohdista. Usein se sattuu juuri keski-iän taitteeseen, johon kuuluu irtipäästäminen omasta nuoruudesta ja toisinaan omista unelmistakin. Myös tulevaisuuden suunnittelu on epävarmalla pohjalla, kun lasten lähdön myötä rutinoitunut arki kokee täydellisen mullistuksen. Tyhjenevässä pesässä sydän on kuitenkin yhä tunteita täynnä.

Kuinka järjestää elämä uusiksi? Olisiko aika jo ottaa rennommin? Entä jos siipiään koetteleva lapsi ei löydäkään onneaan maailmalta? Miten muuttuu parisuhde, ja onko meistä vielä puolisoiksi? Kirjaan kootut tarinat täydentyvät asiantuntijapuheenvuoroin ja tarjoavat oivalluksen hetkiä naisen elämän kasvuvaiheesta.
Vuoden 2010 tiedetoimittaja Tuula Vainikainen ja elämäntaidonvalmentaja Johanna Muuraiskangas elävät itse elämänvaihetta, josta kirjoittavat. Parivaljakon ihmisläheinen, kansantajuinen ja käytännöllinen opas auttaa itsenäistyvien lasten vanhempia kohtaamaan uusia haasteita sisältävän tulevaisuutensa.


PDF Ebook Download "Tyhjenevä pesä - täysi sydän" Online ePub Kindle


Post a Comment for "Download ~ Tyhjenevä pesä - täysi sydän " by Johanna Muuraiskangas & Tuula Vainikainen ~ Book PDF Kindle ePub Free"